Sleep all day, play all night...


Blev en rätt sen morgon idag, efter att ha legat och frusit halva natten så hade jag en del sömn att ta igen. Och eftersom jag tog examen från Universitetet i januari så kan jag nu sova ut på veckodagarna om jag känner för det. Väldigt skönt måste jag säga, att bara få ha någon vecka där man kan göra precis vad man vill. Men i alla fall nu på "morgonen" när jag vaknade till liv så var det sånt ljud utanför fönstret. När jag kollade ut så såg jag ett scenario mellan en grupp småfåglar, en stor kråka och en rovfågel. En duvhök för att vara mer specifik, den har varit här rätt mycket nu det senaste året. Kul för oss som får se en sådan magnifik och otroligt vacker rovfågel på nära håll. Inte lika kul för våra småfåglar som stundtals är livrädda, grannens katter på marken och rovfåglar i luften, yay. Först trodde jag att det va kråkan som mobbade dom stackars små skräckslagna fåglarna, men sen såg jag siluetten mot den grå himlen. Säga vad man vill men rovfåglar är väldigt pampiga, när dom riktigt seglar över himlen. Saken var den att kråkan hade hamnat mellan småfåglarna och höken, inget bra ställe om man inte är stor. Det hela slutade med att kråkan satte efter höken som i chocken antar jag satte av åt motsatt håll. Kråkan the hero i fågelvärlden haha! Får se om höken kommer tillbaka mer idag. Nu blir det lunch (läs frukost) med kaffe.

When the night falls all the freaks come out..

Jag fick min sol idag i alla fall haha! Har varit en riktigt bra söndag, väldigt lugn och fin. Dock blev det ingen träning som jag hade planerat för skadan gör för ont så fick hålla mig i skinnet idag. Har istället fixar fram en massa böcker att läsa. Det är något som jag bara måste göra varje kväll innan jag sover, bara ligga i sängen med en bra bok och slappna av. Hur gött som helst! Får ni en chans så läs någon bok av Terry Pratchett eller David Eddings. Dom är riktigt bra på att skriva har inte blivit besviken någon gång när man har läst deras verk. Nej nu ska jag sätta mig och titta på något program, kanske stylisterna på WebTV?


Well I got my blue blue sky...

Lite solsken piggar alltid upp... säger jag och gäspar... Går inte att beskriva hur trött jag är idag, fattar det egentligen inte. Jag gick ju och la mig "i tid" igår borde va jätte pigg idag men nejdå då ska jag vara zombie. Men jo solskenet piggar upp, sålänge som man bara tittar upp på himlen vill säga. Nere på marken är det fortfarande saltblandatslask Blä! Jag hade velat gå ut och fota lite idag men risken att halka och hamna på rumpan nerför nån backe känns mindre lockande så jag får nog hålla mig inne tills snön har försvunnit. Eller aa får ju i alla fall vänta med att gå ut och fota tills snön har smält. Åh vad jag längtar tills man hör smältvattnet rinna nerför bergen utanför, porla iväg på gatorna. Då vet man att våren är väldigt nära och det längtar vi väldigt mycket efter just nu. Nej nu får jag faktiskt ta mig ut i köket och äta lite frukost har skjutit på det sen jag vaknade. Ha en fin söndags morgon nu!

Hoping for sunshine while I ride my bike down the narrow street

Pic: weheartit.com

Godmorgon bloggen! Haha flashbacks från när man va 13 och skrev dagbok "Godmorgon dagboken idag gick jag och Amanda till stan, fatta till stan helt själva!"oooch så vidare... Haha! Idag blir en väldigt lugn söndag (det är söndag eller hur?) ska försöka träna lite sen i eftermiddag för börjar känna av mina skador som sjutton nu. Speciellt den i knät, men det kanske inte är så konstigt den är ju inte direkt liten. Annars så händer det nog inte så mycket idag får se vad jag orkar med.


Tonight we'll be dancing in the moonlight..

http://www.youtube.com/watch?v=gk2yOxTuLck


So many things you think you know about me, but you have no idea...

En av de saker som inte många vet (om man inte känner mig privat vill säga) om mig är att jag är en gamer. Jag spelar spel, mest PC eftersom min bror inte alltid uppskattar att lillasyrran snor hans Ps3 i tid och otid. Jag har alltid gillat att spela, tror jag kan skylla det på brorsan med. Min bror har alltid haft ett stort intresse för teknik och när man va liten så va det jätte spännande att smyga in i hans rum och titta på när han spelade. När han tröttnade på nått spel så var chansen väldigt stor att det fick ärvas av mig. Som tackade och tog emot. Just för tillfället så är jag väldigt inne på rollspel/fantasy. Speciellt eftersom miljöerna är så sjukt vackra (se bilden bara), ett spel som verkligen lever upp till de är Fable. Kan varmt tipsa om detta spel om man är inne på rollspel. För någon som inte har spelat så mycket fantasyliknande spel innan så kan jag tipsa om Kings Bounty. Det är ett riktigt roligt men väldigt enkelt spel, svårt att misslyckas. Dock finns det ju en nackdel med att det är så enkelt med, att det just är såå enkelt. Jag tröttnade rätt snabbt på spelets klicka och gå metod och dess shackliknande situationer. Ikväll så blir det nog att sitta hemma och spela lite tror jag som den nörd som lever inom mig haha!

The sun is hiding and the water is cold

Kan någon förklara charmen med grå tråkiga moln för mig? Tydligen är jag den enda som inte har förstått att det faktiskt finns en charm med det här vädret med. Konstigt nog, eftersom det brukar vara jag som är den mest positiva i de flesta sammanhang. Antar att det är för att jag har ställt in mig på att jag vill ha vår inom den snaraste framtid, därför så har allt annat än vårsol blivit helt oacceptabelt. Eller så är det för att snön ligger kvar som en grå/vit hinna lite här och var och gör att allt blir ännu mer grått och tråkigt. Eller så har jag bara helt enkelt missat charmen med grått trist väder på en lördag. Eller är det bara jag som tycker att vädret på bilden ser betydligt mycket goare ut än grått och slaskigt? Om det är så, så är inte jag den som är den utan jag kan ändra mig haha!
Nej nu borde jag göra massa annat, har hur mycket som helst som ska hinnas med egentligen men fastnade framför bloggen och tänkte "ähh ett litet snabbt inlägg kan inte skada någon." Så nu får jag ta och avsluta det här strax och gå och göra lite nytta istället. Kanske äta upp frukosten hade varit en bra idé, första uppgiften för idag. Baby steps... haha!
Kommer nog bli några till inlägg senare idag även om jag har sjukt mycket att göra, kommer få små pauser här och var så då skuttar jag in här. Tänkte visa på vilka stilar jag kommer köra i vår när det gäller klädesplagg. Jag äääälskar vårkläder det kan inte hjälpas. Är något speciellt på våren. Trots att jag borde hata den eftersom jag är allergisk så går det bara inte. Är så friskt, så nytt och så vet man att sommaren är nära, att man slipper frysa i alla fall på ett bra tag. Jag är nog ingen vinterperson när allt kommer omkring, jo visst snön är jätte vacker när den är ny och glittrande vit runt jul men sen har den änna gjort sitt. Grått slask är inte så vackert måste jag säga.
Nej nu är det dags för mig att gå och göra något annat så får hoppas att ni får en bra lördag! Och att ni inte har lika tråkigt väder som vi har här idag.

I love you!


Idag blir det att umgås med familjen, vi har haft en tuff tid men det lägger vi bakom oss nu och kämpar vidare. Min familj betyder allt för mig och så kommer det alltid att vara, jag hoppas att ni alla får en fin lördag och ge era nära och kära en extra kram. Man vet aldrig vad som kan hända så kom ihåg att uppskatta familjen och vännerna varje dag. Hoppas på att det ska bli fint väder idag, så att man inte fryser häcken av sig när man går ut. Är så trött på att gå runt som en eskimå med 14 lager kläder varje gång man skall gå utanför dörren. Det räcker nu, vi har fattat, vi bor på nordpolen thats it behövs inte mer nu. suck... Jag vill ha vår...

I could never leave this place even if I had to...

Kalla mig knäpp men jag tror aldrig att jag skulle kunna bo någon annanstans än mitt kära Göteborg. Staden, människorna, känslan, jag skulle sakna allt. Antar att det är så vart man än är uppvuxen, men Göteborg är min stad och hade jag flyttat hade en del av mig försvunnit med staden. Nu skall vi bara hoppas på lite värme igen så att man riktigt kan njuta av Göteborgs vackra stad och underbara människor.


Hell is empty and all the devils are here.

 

Pic: weheartit.com

Några fler än jag som längtar efter sol, plusgrader, blommor på marken, fågelkvitter, en varm vind som leker med ens hår när man går längs med avenyn, att sitta på en gräsmatta någonstans och bara prata om allt och ingenting med någon som betyder mycket för en, att stå och trängas och känna musiken gå igenom kroppen på en utomhus konsert för att sedan traska hemåt genom sommarnatten? Jag vill ha vår! Jag vill ha sol! Jag vill ha sommar! Nu! Längtar efter att sitta på en parksoffa någonstans i staden med en kaffe och bara prata bort en dag medan snön smälter bort i vårsolen.  Känna solstrålarna värma kinderna och bara vara... Åh vad jag längtar! Det räcker med vinter nu, vi har haft snö, vi har haft kyla och nu vill vi ha vår.

 


Im a geek but atleaste Im the geek in the news, in your head, on your mind..


Pic: Friend
Subject: Me

Here I am again, at a standstill in the middle of nowhere.. Då var det dags för att försöka en gång till med det här bloggandet. Koncentrationsspann som en 3 åring någon? Känns bara fånigt att presentera sig själv så det hoppar vi över ni kommer ändå lära känna mig mer längre fram. Hoppas att ni har en bra kväll!


RSS 2.0